Minäkin liputan -valokuvakilpailu

Haluatko vaikuttaa? Osallistu Minäkin Liputan -kilpailuun

Minäkin Liputan -valokuvakilpailu on osa Miina Sillanpään Seuran kampanjaa vakiintuneen liputuspäivän saamiseksi Miina Sillanpäälle ja kansalaisvaikuttamiselle. Valokuvakilpailuun voi osallistua kuka tahansa lähettämällä Twitteriin, Facebookin ja/tai Instagramiin kuvan liputuspäivän 1.10.2018 liputuksesta. Tutustu alla kerrottuihin sääntöihin huolellisesti.

Tavoitteena on saada vakiintunut liputuspäivä Miina Sillanpäälle ja kansalaisvaikuttamiselle.

Miina Sillanpää oli Suomen 1. naisministeri ja pitkäaikainen kansanedustaja sekä aikansa suuri kansalaisvaikuttaja, tasa-arvon puolestapuhuja ja hyvinvointiyhteiskuntamme kantaäitejä. Miinalta ei totisesti puuttunut tahtoa, uskoa ja uskallusta! Elämäntyönsä ja saavutuksiensa ansiosta Miina soveltuu kansalaisvaikuttamisen symboliksi ja ansaitsee vakiintuneen liputuspäivän. Katso noin 8 minuutin video Miina Sillanpäästä.

Sisäministeriö suosittaa jo kolmannen kerran liputusta 1.10.2018 Miina Sillanpäälle ja kansalaisvaikuttamiselle.

Liputtamalla näkyvästi edistämme parhaiten vakiintuneen liputuspäivän saamista.

Valokuvakilpailun säännöt

Kuvia voidaan käyttää Miina Sillanpäähän ja kansalaisvaikuttamiseen liittyvässä sähköisessä viestinnässä. Kuvan yhteydessä mainitaan aina kuvaajan nimi. Ilmoitathan myös kuvauspaikkakunnan.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää tässä ilmoitettujen ehtojen hyväksymistä. Osallistumalla kilpailuun ilmaiset lukeneesi ja hyväksyneesi ehdot.

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa ja kuinka monella kuvalla tahansa. Kilpailukuvan yhteydessä on mainittava #MinäkinLiputan ja #liputan -hashtagit ja käyttäjän tulee seurata Instagramissa miinasillanpaanseura-tiliä, Twitterissä @Miina150-tiliä ja/tai Facebookissa Miina Sillanpään sivua henkilökohtaisella omalla tilillään/sivullaan. Twitter, Facebook ja Instagram eivät ole millään lailla osallisena tai vastuussa kilpailusta.

Jättämällä kuvan kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi materiaaliin ja sen levittämiseen eikä se loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia. Kuvan on oltava kilpailuaiheeseen liittyvä ja hyvän maun mukainen.

Kilpailun järjestää Miina Sillanpään Seura. Facebook, Instagram ja Twitter eivät ole osallisena arvontaan millään tavalla.

Kilpailun järjestäjän työntekijät sekä heidän perheenjäsenensä, mukaan lukien avopuolisot, järjestäjän alihankkijat ja agentuurit tai kukaan ammatillisesti kilpailun järjestämiseen liittyvä henkilö ei voi osallistua kilpailuun.

Kilpailuaika ja voittajan valinta/julkistaminen:

Kilpailuaika päättyy keskiviikkona 3.10. klo 16.00. Miina Sillanpään Seura arpoo kaikista ehdot täyttävistä kuvista arvontapalkinnon voittajan. Voittaja julkaistaan maanantaina 8.10.2018 Miina Sillanpään Seuran Twitter- ja Instagram-tileillä ja Facebook-sivulla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisella viestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja.

Palkinto:

Kilpailun palkintona on Fysios Oy:n 45 minuutin hierontalahjakortti (arvo 50 €). Palkintoa ei voi vaihtaa eikä sitä voi muuttaa rahaksi.

Sep 26, 2018 | Posted by | Comments Off on Minäkin liputan -valokuvakilpailu